přeskočit na obsah

Guild Wars 2 - MSI LanCraft Spring 2012 | LanCraft.cz

Aktuality

LanCraft

Guild Wars 2

Jump24. 4. 2012 v 23:23

Přípravy na LanCraft vrcholí a v žádném případě náš admin team nepolevuje ve snaze vám dopřát ten nejlepší herní zážitek za celý rok. Ať už vyhrajte celý turnaj ve vámi zvolené hře nebo při vší smůle vypadnete z bojů hned na začátku, máte v celém kulturním centru mnoho atrakcí pro své rozptýlení. Jednou z nich je několikrát avizovaný herní koutek s vysoce kvalitními sestavami HAL3000 a špičkovými herními notebooky od MSI. Četli jste dobře, že si zde budete moct zahrát Total War Shogun 2: Fall of the Samurai a ovládnout průmyslové Japonsko. Procvičíte přesnou mušku a rychlé strategické myšlení u akční fantasy mmorpg TERy nebo vytasíte svůj světelný meč v souboji proti pašerákům a sithům Impéria v hitu Star Wars: The Old Republic. Přesto se vám zdá, že tomu něco chybí? Nějaká dlouho očekávaná legenda?

Guild Wars 2

Tak právě pro vás jsme přichystali třešničku na dortu v podobě víkendové open bety Guild Wars 2! Snad ani není třeba představovat tuto ikonu celého žánru fantasy mmorpg a stálici našich srdcí. V tomto očekávaném pokračování se příběhově ocitáme dvě stě padesát let po událostech původní hry a namísto vzkvétajících kontinentů vidíme jen zkázu a destrukci. Pět prastarých draků se totiž probudilo a vylétlo do boje proti lidem, kteří ve velkém prohrávají. Nyní musí hrdinové ze všech pěti ras odložit sváry a dávnou nenávist stranou a společně stanout proti stejnému nepříteli!

V betě budou dostupné rasy: Norn, Human, Charr a všech osm povolání! Budete mít možnost vyzkoušet strukturované PvP a pokud budete mít chuť na masivní PvP, tak World vs World bude plně přístupné! Každá začátečnická oblast přinese jiné zážitky a je pouze na vás, jak s osudem svého avatara ve vizuálně úchvatném prostředí naložíte.
Už jste nedočkaví? My také! Začněte si balit věci a těšíme se již za 2 dny !

"
Abys mohl přidávat příspěvky, musíš být zaregistrovaný.
zpět
© 2005-2024 LanCraft®English by Radowan, slambik and BabyTosscode & design sKopheKNahoru